Ingredients:
- 250ml de llet semidesnatada
- 250ml de suc de taronja
- 1 pell de taronja
- 70g de farina de blat de moro
- 125g de sucre
- 6 rovells d'ou
- 1 nou de mantega
- 2 cullerades de sucre per adornar
- 4 rodanxes de taronja
Preparació:
Per començar posarem a bullir la llet amb la pela de taronja. Un cop hagi bullit,deixem reposar una mitja hora i en el cas de fer el suc de taronja natural,espremem unes 5 taronges i reservem .
En un bol,batem els rovells dels ous,ho barregem amb el sucre i la maizena i ho barregem amb la llet i el suc de taronja. Per últim,adornarem els nostres plats amb sucre espolvoleada per sobre i les rodanxes de taronja per sobre . Ho posem a foc fins als 90º més o menys,li anem donant voltes sense parar afegint la mantega. Quan agafi aspecte de crema,apartem i emplatem en bols petits.I ja tenim a punt aquesta estupenda recepta de Crema Catalana amb Taronja.

Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada