dilluns, 24 de novembre del 2014

Crema Catalana amb taronja.

Crema Catalana amb taronja;

Ingredients:
  • 250ml de llet semidesnatada
  • 250ml de suc de taronja
  • 1 pell de taronja
  • 70g de farina de blat de moro
  • 125g de sucre
  • 6 rovells d'ou
  • 1 nou de mantega
  • 2 cullerades de sucre per adornar
  • 4 rodanxes de taronja
Preparació:
Per començar posarem a bullir la llet amb la pela de taronja. Un cop hagi bullit,deixem reposar una mitja hora i en el cas de fer el suc de taronja natural,espremem unes 5 taronges i reservem .
En un bol,batem els rovells dels ous,ho barregem amb el sucre i la maizena i ho barregem amb la llet i el suc de taronja. Per últim,adornarem els nostres plats amb sucre espolvoleada per sobre i les rodanxes de taronja per sobre .
Ho posem a foc fins als 90º més o menys,li anem donant voltes sense parar afegint la mantega.
Quan agafi aspecte de crema,apartem i emplatem en bols petits.
I ja tenim a punt aquesta estupenda recepta de Crema Catalana amb Taronja.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada